Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
- Kápolna és a temető története
- Plébánosunk
- Elhunyt plébánosaink
- Közösségünk
- Kik nyugszanak temetőnkben
- Galéria
- ügyfélfogadásaink
- Plébánia elhelyezkedése
- Kapcsolat
- Misék rendje
- Aktuális
-Búcsú 2012

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket érdeklődésével. Egyházközségünk, plébániánk életéről és annak színes múltjáról és jelenéről tájékozódhat. Szeretnénk minél részletesebb tájékoztatást adni életünkről. Bízunk abban, hogy saját érdeklődésének megfelelő lehetőségeket talál itt nálunk, és üdvözölhetjük majd a későbbiekben, templomunkban is.

Az egyházközségünkben van olyan közösség mely igen hosszú múltra, nyúlik vissza. A szóban forgó engesztelő ima közösséget még megboldogult plébános atyánk Dr. Antalóczi Lajos hívta életre, melyről az egyik közösségi tagunk számol be.

Szeretnék ezúton köszönetet mondani segítőimnek Takács Tamásnak (honlap készítés) és Juhász Nándor fényképész, hogy segítségünkre voltak az egyházközségünk oldalának minél színesebbé tételéhez. Juhász Nándor képeit külön is megtekinthetik az érdeklődők honlapunk galériájában. Köszönet érte!

Kívánjuk, találja meg mindenki azt, amit keres és találjon rá az Isten-kapcsolatra, amelyet akár templomunk, akár egyházközségünk hirdet. Az itt tapasztaltak arra vezessék Önt, hogy újra és újra meglátogasson minket és a templomi szertartások alkalmával, találkozzunk Önnel - Önökkel. A mi urunk Jézus Krisztus áldását kérjük önre és kedves családjára!

Tisztelettel:

Szabó Tamás


Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?


.

.

developed by Centrumnet Systems